Roletne

Aluminijske roletne su nedjeljivi dio vašeg stana ili kuće u savremenom građevinarstvu.Ugrađuju se na prozore sa ili bez vanjske kutuje.

Posebno su karakteristične aluminijske roletne koje su ispunjene nezapaljivim poliuretanskim ispunama za termičku i zvučnu izolaciju.To znači da ove roletne štite ljeti od vrućine,a zimi od gubljenja toplote i do 50% te se mogu koristiti u svim vremenskim uslovima.

Izrađuju se u više boja po vašem izboru.

Postoji mogućnost ugradnje elektromotora pri čemu roletnama rukujete pomoću daljinske komande ili taster prekidača.

Sve ove karakteristike aluminijsku roletnu čine dugotrajnom zaštitom za sva vremena.Izrađuje se i montiraju po traženim dimenzijama.

Uočene karakteristike roletni:

Zaštita od sunca
Zaštita od hladnoće
Zaštita od vjetra
Zaštita od buke
Zaštita od provale
Zaštita od neželjenih pogleda
Zaštita od kukaca,prašine i peluda

Mogućnosti upravljanja:

Klasično upravljanje na traku / gurtnu.

Do 15 kg težine roletni možete se koristiti za klasično upravljanje na traku. Roletne se upravljaju jednostavno potezanjem trake, koja se navija u automat.

Ručno upravljanje s kurblom

Upravljanje roletne s vrtnjom palice kurble. Palica kurble se koristi kada su rolete prevelike, a s tim i preteške za traku / gurtnu do maksimalno težine od 25 kg

Motorno upravljanje s prekidačem.

U posljednje vrijeme većina ljudi se odlučuje za ugradnju roletni sa motorom. Upravljanje roletnama sa motorom je jednostavno, pritiskom na prekidač na zidu – kao što palimo i gasimo svjetlo ili putem daljinskog upravljača. Na jedan prekidač ili daljinski možemo povezati jednu ili više roletni / motora.

Inteligentno upravljanje s vremenskim satom.

Najudobniji način upravljanja roletni je kada se same dižu i spuštaju u unaprijed programirano vrijeme. Taj način upravljanja nudi i dodatnu sigurnost vašega doma od provalnika, jer s njihovim samostalnim dizanjem i spuštanjem dobiva se osjećaj da se u objektu nalaze vlasnici čak i kada nisu tu.

Motorno daljinsko upravljanje.

Većinom elektronike se danas upravlja pomoću daljinskoga upravljača, to je slučaj i sa roletnama sa ugrađenim elektromotorom. S daljinskim upravljanjem roletne spustite ili podignete na željenu visinu. S jednim daljinskim možete istodobno upravljati sa jednom ili više roletni.